Word begeleider

Word begeleider IMC Weekendschool

Begeleiders helpen mee tijdens de weekendschool lessen, en gaan mee op excursies. Ze ondersteunen de gastdocenten en klassendocenten op de zondagen. Zo helpen ze de doelstellingen van IMC Weekendschool realiseren.

Word begeleider

Begeleider worden kan om verschillende redenen. Sommige begeleiders zijn zich aan het oriënteren op een baan in het onderwijs, anderen willen zich naast hun werkzaamheden in het reguliere onderwijs inzetten voor de weekendschool. Weer anderen hebben niets met het onderwijs te maken, maar zijn enthousiast over het concept.

Wilt u begeleider bij IMC Weekendschool worden? Neem contact op met de vestiging waar u leerlingen zou willen begeleiden, met de centrale IMC Weekendschool voor meer informatie, of vul onderstaand formulier in.

Ik wil begeleider worden

Zo ziet een weekendschool zondag eruit