IMC Alumni

button-agenda

Na de weekendschool: IMC Alumni

IMC AlumniHeb je een diploma van IMC Weekendschool? Jij hoort daarmee bij de leukste groep jongeren van Nederland: IMC Alumni. Net als meer dan 2000 andere oud-leerlingen van IMC Weekendschool uit heel Nederland.

Alumni is een ander woord voor oud-leerlingen. Je kunt via IMC Alumni contact houden met andere oud-leerlingen. Je kunt meedoen aan trainingen en masterclasses. Je kunt misschien zelfs wel een keer mee op een buitenlandse reis. Daarnaast kun je ook bij ons terecht met vragen. En wensen. En goede ideeën.

Wat kun je doen?

Word nu lid van onze Facebook-groep IMC Alumni. Dan blijf je op de hoogte van wat andere oud-leerlingen, sponsors en gastdocenten doen. En je ziet snel aan wat voor bijzondere activiteiten je mee kunt doen. Misschien vind je zo wel een goede stage of, in de toekomst, een baan.

Faecbook-iconTwitter icon

YouTube icon