IMC Weekendschool Amsterdam Noord

Team IMC Weekendschool vestiging Amsterdam Noord

Het team in Amsterdam Noord bestaat uit Jotte Hof, Krista Peters , Tati Wirahadiraksa, Arno Stevens en Cadisha Lepelblad.  Op zondag worden zij ondersteund door klassendocenten: Omerfaruk Susurlu, Stacey Krom en Mounir Zallali.

Heeft u belangstelling om een bijdrage te leveren aan IMC Weekendschool Amsterdam Noord als sponsor, begeleider, gastdocent of vrijwilliger? Neem dan contact op met locatiemanager Jotte Hof.

IMC Weekendschool Amsterdam Noord

Aantal leerlingen: 120
Wijken: Van der Pekbuurt/Boemenbuurt, Vogelbuurt/IJplein, Banne Buiksloot, Buikslotermeer

Leslocatie:
Bredero College
Meeuwenlaan 132
1022 AM  Amsterdam

Kantoorlocatie:
A Lab
Overhoeksplein 2
1031 KS Amsterdam

button-voor-leerlingen-imc-weekendschool-jaargroepen

rooster

IMC Weekendschool Amsterdam Noord wordt ondersteund door IMC, enkele grote en kleinere bedrijven, alsmede Amsterdamse fondsen, een woningcorporatie en het Stadsdeel. Deze financiers vormen samen de sponsorgroep Noord.

Faecbook-icon

Twitter icon