IMC Weekendschool Amsterdam Noord

Team IMC Weekendschool vestiging Amsterdam Noord

Het team in Amsterdam Noord bestaat uit Jotte Hof, Eleni Asimakopoulos en Krista Peters. Op zondag worden zij ondersteund door klassendocenten: Mounir Zallali, Jonas Oomen en Stacey Krom.

Heeft u belangstelling om een bijdrage te leveren aan IMC Weekendschool Amsterdam Noord als sponsor, begeleider, gastdocent of vrijwilliger? Neem dan contact op met locatiemanager Jotte Hof.

IMC Weekendschool Amsterdam Noord

Aantal leerlingen: 108
Wijken: Van der Pekbuurt/Boemenbuurt, Vogelbuurt/IJplein, Banne Buiksloot, Buikslotermeer
Basisscholen: IJplein, De Klimop, Rosaschool, Het Vogelnest, Buikslotermeerschool, De Capelle, De Piramide, IKC Zeven Zeeën

Leslocatie:
Bredero College
Meeuwenlaan 132
1022 AM  Amsterdam

Kantoorlocatie:
Van der Pekstraat 28 huis
1031 EB  Amsterdam

button-voor-leerlingen-imc-weekendschool-jaargroepen

rooster

IMC Weekendschool Amsterdam Noord wordt ondersteund door IMC, enkele grote en kleinere bedrijven, alsmede Amsterdamse fondsen, een woningcorporatie en het Stadsdeel. Deze financiers vormen samen de sponsorgroep Noord.

Faecbook-icon

Twitter icon