IMC Weekendschool Amsterdam West

Het team van IMC Weekendschool Amsterdam West bestaat uit Thijs Mulder, Wilco Kalff en Marieke Struijk van Bergen. Heeft u belangstelling om een bijdrage te leveren aan IMC Weekendschool Amsterdam West als sponsor, begeleider, gastdocent of vrijwilliger? Neem dan contact op met locatiemanager Thijs Mulder.

Aantal leerlingen: 117
Wijken: Amsterdam West (130.000 inwoners)
Basisscholen: Bos en Lommerschool, Narcis Queridoschool, IBS El Amien II, Joop Westerweelschool, OBS Rosa Boekdrukker, OBS Corantijn, de Tijl Uilenspiegelschool, OBS De Roos en de Admiraal de Ruyterschool.

Leslocatie:
Het Sieraad
Postjesweg 1
1057 DT  Amsterdam West

Bekijk het rooster.

De weekendschool Amsterdam West wordt voornamelijk ondersteund door IBM, Rabobank en Vebego Foundation. Daarnaast ontvangt het steun van enkele bedrijven. De financiers vormen samen de sponsorgroep West.

Faecbook-icon

Twitter icon