IMC Weekendschool Den Haag

Het team van vestiging IMC Weekendschool Den Haag bestaat uit Esther Lunshof, Lisanne van den Engel, Cindy Olaria (jaarcoördinatoren), Paola Pourier, Farhan Hafeez, Elise Kraan (klassendocenten), Brit Rahhal (stagiaire), Katen Mak en Rohit Hoseini (alumni). Heeft u belangstelling om een bijdrage te leveren aan IMC Weekendschool Den Haag als sponsor, begeleider, gastdocent of vrijwilliger? Neem dan contact op met Esther Lunshof.

IMC Weekendschool Den Haag

Aantal leerlingen: 102
Wijken: Schilderswijk en Transvaal
Basisscholen: De Voorsprong, De Buutplaats, Shri Vishnu, Yunus Emre (locatie van Damstraat), De Triangel, Zuidwalschool, Prinses Marijkeschool en Jan Ligthartschool.

Leslocatie:
Buurthuis de Mussen
Hoefkade 602
2526 CM  Den Haag

Bekijk het rooster.

De weekendschool Den Haag wordt financieel gesteund door een grote groep fondsen, enkele bedrijven en de lokale overheid. De financiers vormen samen de sponsorgroep Den Haag.

Faecbook-icon

Twitter icon