IMC Weekendschool Den Haag

Team IMC Weekendschool vestiging Den Haag Het team van de vestiging IMC Weekendschool Den Haag bestaat uit Tessa Coolen (locatiemanager), Jane Mooijenkind en Esther Lunshof (jaarcoördinatoren), Denise van der Plas, Maicke van der Vliet en Cindy Olaria (klassendocent). Heeft u belangstelling om een bijdrage te leveren aan IMC Weekendschool Den Haag als sponsor, begeleider, gastdocent of vrijwilliger? Neem dan contact op met locatiemanager Tessa Coolen.

IMC Weekendschool Den Haag

Aantal leerlingen: 98
Wijken: Schilderswijk en Transvaal
Basisscholen: De Voorsprong (locatie Ruijsdaelstraat en Van Damstraat), De Buutplaats, Shri Vishnu, Yunus Emre, Triangel, De Zuidwal en Prinses Marijkeschool

Leslocatie:
Buurthuis de Mussen
Hoefkade 602
2526 CM  Den Haag

Bekijk het rooster.

De weekendschool Den Haag wordt financieel gesteund door een grote groep fondsen, enkele bedrijven en de lokale overheid. De financiers vormen samen de sponsorgroep Den Haag.

Faecbook-icon

Twitter icon