IMC Weekendschool Groningen

Het team in Groningen bestaat uit  jaarcoordinatoren Inge van der Veen, Mark de Vries en Sarah Euwema, klassendocenten Leila Ucar, Vicky van Dijk, Carlijn Wieten, Sanne Kuijper en Juniorcoordinator IMC Alumni Elisa Kapetanovic.

Heeft u belangstelling om een bijdrage te leveren aan IMC Weekendschool Groningen als sponsor, begeleider, gastdocent of vrijwilliger? Neem dan contact op met locatiemanager Inge van der Veen.

Zien wat er allemaal gebeurt op IMC Weekendschool Groningen? Klik hier voor de promotiefilm waarin betrokkenen vertellen over de vestiging.

Vestigingsgegevens IMC Weekendschool Groningen

Aantal leerlingen: 116
Wijken: De Hoogte, Vinkhuizen, Oosterpark, Paddepoel, Selwerd, Tuinwijk, Lewenborg, Beijum en Corpus den Hoorn.
Basisscholen: OBS de Pendinghe, OBS de Sterrensteen, RKBS Bisschop Bekker, Siebe Jan Boumaschool, CBS de Kleine Wereld, OBS de Beijumkorf, CBS de Tamarisk (Dalton), OBS de Vuurtoren, OBS Karrepad, OBS Borgmanschool.

Kantoor:
Antillenstraat 9
9714 JT  Groningen

Leslocatie:
UMCG – Onderwijscentrum
Hanzeplein 1
9713 GZ  Groningen

Bekijk het rooster.

Faecbook-icon

Twitter icon

YouTube iconKnop-word-vriend-van-deze-vestiging

De weekendschool Groningen krijgt haar financiële ondersteuning uit verschillende bronnen. Naast fondsen dragen enkele bedrijven uit het MKB bij. De financiers vormen samen de sponsorgroep Groningen.

Partners van de vestiging Groningen

Dit doet de weekendschool