IMC Weekendschool Groningen

Het team in Groningen bestaat uit  jaarcoördinatoren Leila Ucar, Sarah Euwema en Mark de Vries.

Heeft u belangstelling om een bijdrage te leveren aan IMC Weekendschool Groningen als sponsor, begeleider, gastdocent of vrijwilliger? Neem dan contact op met Mark de Vries.

Zien wat er allemaal gebeurt op IMC Weekendschool Groningen? Bekijk onderaan onze promotiefilm waarin betrokkenen vertellen over de vestiging.

Vestigingsgegevens IMC Weekendschool Groningen

Aantal leerlingen: 116
Wijken: De Hoogte, Vinkhuizen, Oosterpark, Paddepoel, Selwerd, Tuinwijk, Lewenborg, Beijum en Corpus den Hoorn.
Basisscholen: OBS de Pendinghe, OBS de Sterrensteen, RKBS Bisschop Bekker, Siebe Jan Boumaschool, CBS de Kleine Wereld, OBS de Beijumkorf, CBS de Tamarisk (Dalton), OBS de Vuurtoren, OBS Karrepad, OBS Borgmanschool.

Kantoor:
Antillenstraat 9
9714 JT  Groningen

Leslocatie:
UMCG – Onderwijscentrum
Hanzeplein 1
9713 GZ  Groningen

Rooster:
Bekijk hier het rooster 2017-2018.

Faecbook-icon

Twitter icon

YouTube iconKnop-word-vriend-van-deze-vestiging

De weekendschool Groningen krijgt haar financiële ondersteuning uit verschillende bronnen. Naast fondsen dragen enkele bedrijven uit het MKB bij. De financiers vormen samen de sponsorgroep Groningen.

Partners van de vestiging Groningen

Dit doet de weekendschool