IMC Weekendschool Nijmegen

Team IMC Weekendschool vestiging NijmegenHet team in Nijmegen bestaat uit:
Jeannine Boset (locatiemanager en coordinator tweede jaar)
Rianne Kleve (coordinator derde jaar en alumni)
Milou Broekhuis (klassendocent tweede jaar)
de andere functies worden momenteel ingevuld.

Heeft u belangstelling om een bijdrage te leveren aan IMC Weekendschool Nijmegen als partner, begeleider, gastdocent of vrijwilliger? Neem u dan contact op met locatiemanager Jeannine Boset.

Bekijk ook de Raad van Ambassadeurs van IMC Weekendschool Nijmegen.

IMC Weekendschool Nijmegen

Aantal leerlingen: 93
Wijken: Wolfskuil, Willemskwartier, Waterkwartier, Neerbosch Oost, Hatert, Hatertse Hei, Dukenburg, Lindenholt.
Basisscholen: De Wieken, Michiel de Ruyter, Aquamarijn, Het Octaaf, Het Kleurrijk, De Zonnewende, De Vossenburcht, De Klumpert, Hidaya, De Aldenhove, De Meiboom, De Bloemberg, Nutsschool Lankforst,  De Kleine Wereld, De Wingerd, Prins Mauritsschool, Prins Clausschool

Leslocatie:
Canisius College Nijmegen – Pontemcollege
Akkerlaan 19
6533 BK  Nijmegen

Bekijk het rooster.

De weekendschool Nijmegen krijgt haar financiële ondersteuning uit verschillende bronnen. Naast fondsen dragen corporaties en enkele bedrijven uit het MKB bij. De financiers vormen samen de sponsorgroep Nijmegen.

Faecbook-icon

Twitter icon