IMC Weekendschool Nijmegen

Team IMC Weekendschool vestiging NijmegenHet team in Nijmegen bestaat uit:
Staand: Daisy Gosselink (klassendocent), Jeannine Boset (locatiemanager), Thomas Barten (jaarcoordinator), Sophie Verheijen (klassendocent)
Zittend:  Rianne Kleve (klassendocent en alumni-coordinator) en Jolanda Lohuis (klassendocent).

Heeft u belangstelling om een bijdrage te leveren aan IMC Weekendschool Nijmegen als partner, begeleider, gastdocent of vrijwilliger? Neem u dan contact op met locatiemanager Jeannine Boset.

Bekijk ook de Raad van Ambassadeurs van IMC Weekendschool Nijmegen.

IMC Weekendschool Nijmegen

Aantal leerlingen: 93
Wijken: Wolfskuil, Willemskwartier, Waterkwartier, Neerbosch Oost, Hatert, Aldenhof en Hatertse Hei
Basisscholen: De Wieken, Michiel de Ruyterschool, Aquamarijn, Het Octaaf, Basisschool Groot Nijeveld, De Zonnewende, De Vossenburcht, De Klumpert, Hidaya, De Aldenhove, De Meiboom, Dukendonck, Nutsschool Lankforst, De Akker, De Kleine Wereld, Martinus Verbeek School en Windroos Lindenholt

Leslocatie:
Canisius College Nijmegen – Internationale Schakelklas
Akkerlaan 19
6533 BK  Nijmegen

Bekijk het rooster.

De weekendschool Nijmegen krijgt haar financiële ondersteuning uit verschillende bronnen. Naast fondsen dragen corporaties en enkele bedrijven uit het MKB bij. De financiers vormen samen de sponsorgroep Nijmegen.

Faecbook-icon

Twitter icon