IMC Weekendschool Rotterdam Delfshaven

Het team in Rotterdam Delfshaven bestaat uit Patrick Bek, Andrea Cerutti en Wessel Spijkerman. Op de lesdagen wordt het team versterkt door de klassendocenten Danny de Jager en Rigobert James. Heeft u belangstelling om een bijdrage te leveren aan IMC Weekendschool Rotterdam Delfshaven als sponsor, begeleider, gastdocent of vrijwilliger? Neem dan contact op met Wessel Spijkerman.

IMC Weekendschool Rotterdam Delfshaven

Aantal leerlingen: 118
Wijken: Delfshaven
Basisscholen: De Boog, Valentijnschool, Duo 2002, Shri Saraswatie, Mariaschool, OBS De Ark en Montessorischool De Korf.

Leslocatie:
Erasmus MC – Het Onderwijscentrum in het Faculteitsgebouw
Dr. Molewaterplein 50-60
3015 GE  Rotterdam

Bekijk het rooster.

De weekendschool Rotterdam Delfshaven krijgt de meeste financiële steun van bedrijven uit de stad. Daarnaast ontvangt de school bijdragen van enkele fondsen. De financiers vormen samen de sponsorgroep Rotterdam Delfshaven.

Faecbook-icon

Twitter icon