IMC Weekendschool Rotterdam Zuid

Het team in Rotterdam Zuid bestaat uit Roexana Abdoella, Shehera Grot, Thijs Mulder, Jennyfer Spencer, Soumia Kasmi, Armelita Barbosa en Merve Dervisoglu. Hebt u belangstelling om een bijdrage te leveren aan IMC Weekendschool Rotterdam Zuid als sponsor, begeleider, gastdocent of vrijwilliger? Neem dan contact op met locatiemanager Roexana Abdoella.

IMC Weekendschool Rotterdam Zuid

Aantal leerlingen: 68
Wijken: Bloemhof, Afrikaanderwijk en Feijenoord
Basisscholen: OBS Bloemhof, de Oranjeschool, de Sleutel, OBS Nelson Mandela, Agnesschool en OBS Pantarijn.

Leslocatie:
Rotterdams Vakcollege de Hef
Slaghekstraat 221
3074 LJ  Rotterdam

Bekijk het rooster.

IMC Weekendschool Rotterdam Zuid werkt samen met Rotterdam Vakmanstad, beide partijen streven naar het vergroten van de mogelijkheden voor de jongeren in Rotterdam Zuid.

Net als de andere negen vestigingen ontvangt Rotterdam Zuid een bijdrage van de Nationale Postcode Loterij. De vestiging wordt daarnaast gefinancierd door een netwerk van betrokken partners: Cardano, Adessium Foundation, Alphaplan, Erasmus Stichting, Club van oud-studenten in Rotterdam, Stichting Ondernemersbelangen en het VSBfonds. De financiers vormen samen de sponsorgroep Rotterdam Zuid.

Faecbook-icon

Twitter icon