020 – 280 17 00 EN

IMC Weekendschool Rotterdam Zuid

Het team in Rotterdam Zuid bestaat uit 3 jaarcoördinatoren  Thijs, Froukje en Marjolijn. 3 klassendocenten Armelita, Merve en Kubra. En voor onze Alumni leerlingen is Mamta verantwoordelijk.

Hebt u belangstelling om een bijdrage te leveren aan IMC Weekendschool Rotterdam Zuid als sponsor, begeleider, gastdocent of vrijwilliger? Neem dan contact op met locatiemanager Thijs Mulder.

IMC Weekendschool Rotterdam Zuid

Aantal leerlingen: 68
Wijken:           Bloemhof, Afrikaanderwijk en Feijenoord
Basisscholen: Agnesschool, Blijvliet, CBS De Akker, De Oranjeschool, de Sleutel, Johannes Bogermanschool, OBS Bloemhof, OBS de Globe, OBS Nelson Mandela,  en OBS Pantarijn.

Leslocatie:
Rotterdams Vakcollege de Hef
Slaghekstraat 221
3074 LJ  Rotterdam

Bekijk het rooster.

IMC Weekendschool Rotterdam Zuid werkt samen met Rotterdam Vakmanstad, beide partijen streven naar het vergroten van de mogelijkheden voor de jongeren in Rotterdam Zuid.

Net als de andere negen vestigingen ontvangt Rotterdam Zuid een bijdrage van de Nationale Postcode Loterij. De vestiging wordt daarnaast gefinancierd door een netwerk van betrokken partners: Cardano, Adessium Foundation, Alphaplan, Erasmus Stichting, Club van oud-studenten in Rotterdam, Stichting Ondernemersbelangen en het VSBfonds. De financiers vormen samen de sponsorgroep Rotterdam Zuid.

Faecbook-icon

Twitter icon

YouTube iconKnop-word-vriend-van-deze-vestiging

 

 

 


Partners van de vestiging Rotterdam Zuid

IMC Weekendschool

Blijf verbonden

Sponsors