IMC Weekendschool Tilburg

Team IMC Weekendschool vestiging Tilburg cirkelHet team in Tilburg bestaat uit Chantal van Rijswijk, Robbert Timmermans en Maaike van Gestel. Heeft u belangstelling om een bijdrage te leveren aan IMC Weekendschool Tilburg als sponsor, begeleider, gastdocent of vrijwilliger? Neem dan contact op met locatiemanager Chantal van Rijswijk.

IMC Weekendschool Tilburg

Aantal leerlingen: 122
Wijken: Stokhasselt, Quirijn Stok, Heikant en de Kruidenbuurt
Basisscholen: De Lochtenbergh, De Regenboog, Aboe-el-Chayr, De Sleutel, D’n Hazennest, De Vlashof, De Stelaertshoeve, De Schans, Antares, St. Hubertus, Wandelbos, Jeanne D’arc

Leslocatie:
Universiteit van Tilburg
Warandelaan 2
5037 AB  Tilburg

Bekijk het rooster.

De vestiging Tilburg krijgt haar financiële ondersteuning uit verschillende bronnen. Naast fondsen dragen enkele bedrijven uit het MKB bij. De financiers vormen samen de sponsorgroep Tilburg.

Faecbook-icon

Twitter icon