IMC Weekendschool Tilburg

IMC Weekendschool vestiging Tilburg team 2016 2017Het team in Tilburg bestaat uit  Chantal van Rijswijk, Maaike van Gestel, Aucke Seekles, Britt Kiene, Job van der Linden, Daan van Baal, Fidan Ekici. Heeft u belangstelling om een bijdrage te leveren aan IMC Weekendschool Tilburg als sponsor, begeleider, gastdocent of vrijwilliger? Neem dan contact op met locatiemanager Chantal van Rijswijk.

IMC Weekendschool Tilburg

Aantal leerlingen: 122
Wijken: Stokhasselt, Quirijn Stok, Heikant en de Kruidenbuurt
Basisscholen: De Lochtenbergh, De Regenboog, Aboe-el-Chayr, De Sleutel, D’n Hazennest, De Vlashof, De Stelaertshoeve, De Schans, Antares, St. Hubertus, Wandelbos, Jeanne D’arc

Leslocatie:
Universiteit van Tilburg
Warandelaan 2
5037 AB  Tilburg

Bekijk het rooster.

De vestiging Tilburg krijgt haar financiële ondersteuning uit verschillende bronnen. Naast fondsen dragen enkele bedrijven uit het MKB bij. De financiers vormen samen de sponsorgroep Tilburg.

Faecbook-icon

Twitter icon