IMC Weekendschool Utrecht

Team IMC Weekendschool Utrecht

Het team van IMC Weekendschool Utrecht bestaat dit schooljaar uit: Janneke Wijkmans (locatiemanager), Rhani Berest (jaarcoördinator), Izabel Kapteijn (jaarcoördinator), Steijn van der Craats (klassendocent), Rachel Cummins (klassendocent), Yuba Zalen (klassendocent), Hasnae Ouald Chaib (stagaire).

Heeft u belangstelling om een bijdrage te leveren aan IMC Weekendschool Utrecht als sponsor, begeleider, gastdocent of vrijwilliger? Neem dan contact op met locatiemanager Janneke Wijkmans.

IMC Weekendschool Utrecht

Aantal leerlingen: 94
Wijken: Overvecht en Zuilen
Basisscholen: Op Dreefschool, Mattheusschool, Aboe Da’oedschool, Marcusschool, OBS Overvecht (locatie Grote Trekdreef, locatie Wezersdreef, locatie Teun de Jagerdreef, locatie Stroyenborchdreef en locatie Beiroetdreef), De Circel, De Pijlstaart en de Johannesschool

Leslocatie:
Trajectum College
Vader Rijndreef 7-9
3561 XB  Utrecht

Kantoor vestiging Utrecht:
Movares
Daalseplein 100
3511 SX Utrecht

Bekijk het rooster.

De weekendschool Utrecht wordt financieel ondersteund door een grote groep bedrijven en fondsen, naast een enkele corporatie. De financiers vormen samen de sponsorgroep Utrecht.

Faecbook-icon

Twitter icon