Hoe kunt u bijdragen?

Hoe kunt u bijdragenWe zijn trots op de grote maatschappelijke steun voor IMC Weekendschool. Partners spelen een belangrijke rol; we verwelkomen nieuwe partners graag. De invulling van een partnerschap kan op een manier die bij u past. Zie de voorbeelden hieronder om een idee te krijgen.

Drie voorbeelden

NautaDutilh

NautaDutilh is al jaren betrokken partner van IMC Weekendschool. Naast financiële steun die we krijgen, zijn medewerkers betrokken bij de opzet en uitvoering van het vak Recht in Rotterdam, én organiseren ze een sportdag met en voor onze alumni. Een prachtige samenwerking. NautDutilh levert professionals die met passie over hun vak vertellen en onze leerlingen boeien. De prachtige casussen fascineren onze leerlingen en bieden ruimte om alle aspecten en beroepen binnen het vak Recht onder de aandacht te brengen. Andersom komen medewerkers van NautaDutilh door IMC Weekendschool in contact met een doelgroep waar ze anders niet veel mee samenwerken.

Partner worden IMC WeekendschoolNationale Postcode Loterij

Een van onze grootste financiële partners is de Nationale Postcode Loterij. Sinds 2008 voorziet de Postcode Loterij met een jaarlijkse bijdrage van € 500.000,- in een aanzienlijk deel van de jaarlijkse kosten. Elk jaar in januari nodigt de Postcode Loterij IMC Weekendschool uit voor het Goed Geld Gala, waar al haar beneficiënten hun bijdragen ontvangen. Dit jaar werd er een recordbedrag van 328 miljoen euro uitgekeerd. Meer over deze steun dankzij de deelnemers kunt u hier lezen.

AMC

Om weekendschool onderwijs mogelijk te maken zijn zaken als huisvesting, vervoer, excursies en diensten essentieel. Een belangrijke partner op dit vlak is het Academisch Medisch Centrum (AMC). Dit ziekenhuis is al vanaf het allereerste begin de leslocatie voor de vestiging Amsterdam Zuidoost, waar IMC Weekendschool in 1998 gestart is. Een inspirerende omgeving voor onze leerlingen. Ook faciliteert het AMC het vak Geneeskunde voor deze vestiging. In de woorden van het AMC: “De bevlogenheid waarmee de weekendschool zich inzet voor jongeren is bijzonder inspirerend. AMC draagt de activiteiten van de weekendschool een warm hart toe en zet zich graag in om dit mede mogelijk te maken.”

Wilt u partner worden?

Vul het formulier in of neem direct contact op met fondsencoördinator Marissa Coe.

Dit is IMC Weekendschool