fbq('track', 'Lead’);

Amsterdam Zuidoost zoekt vrijwilligers

15-09-2019

IMC Weekendschool Amsterdam Zuidoost zoekt voor het komende schooljaar vaste vrijwilligers die eens per twee weken (vaker mag uiteraard ook) willen helpen in de klas als klassenassistent  of vaste begeleider van kleine groepjes kinderen.

Onze leerlingen gaan vanaf groep 7 tot en met de brugklas een extra dag in de week naar school. Niet om te leren rekenen en schrijven, maar om te leren van enthousiaste professionals! Op zondag spelen ze een rechtszaak na in de rechtbank, krijgen ze les van bewakers in het Pieter Baan Centrum, leren ze debatteren van Wouter Bos presenteren ze het NOS journaal en leren ze een moord oplossen van het NFI. Ze krijgen lessen in journalistiek, sterrenkunde, geneeskunde, rechten, psychologie, film en nog veel en veel meer. Op deze manier leren deze kinderen hun talenten ontdekken, krijgen ze meer zelfvertrouwen en ontmoeten ze mensen uit verschillende lagen van de samenleving.

Wij bieden jou:

• De mogelijkheid om enthousiaste kinderen uit verschillende culturen te leren kennen en te begeleiden bij tal van bijzondere vakken.
  • De gelegenheid tot het opstellen van een coachings / leertraject.

Daarnaast zijn er geregeld betaalde vacatures voor klassendocenten, waarbij vaste vrijwilligers worden aangemoedigd te solliciteren.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Jinwen Omar van IMC Weekendschool Amsterdam Zuidoost.

Tel: 06-15 11 20 58 en e-mail: jinwen.omar@weekendschool.nl