fbpx
020 – 280 17 00 EN

31 weekendschool diploma’s in Nijmegen

19-04-2016

Op 17 april stonden 31 uitgelaten leerlingen op de trap: diploma time!

Diploma IMC Weekendschool NijmegenEen voor Nijmegen recordaantal leerlingen kreeg hun weekendschool diploma uit handen van wethouder Helmer. Het was weer een waar feestje – een feestje met cachet. In de aula van de Radbouduniversiteit werden de leerlingen toegesproken door rector magnificus, wethouder en oud-leerlingen, en mochten zij in groepjes het podium betreden om de handtekening onder hun diploma te zetten. Dat waren niet zomaar groepjes overigens: de klas was opgedeeld in vijf groepjes aan de hand van talenten en competenties. De samenwerkers, de leerlingen die zich goed weten te presenteren, de leerlingen effectief invloed uitoefenen, etc. Zo werd ieders talent even in het zonnetje gezet.
De leerlingen hoefden niet alleen te zitten en te luisteren, maar lieten zichzelf ook horen. Quinten, Zineb en Sophia lieten zich interviewen over hun weekendschool carrière en Marwa en Shaima ontroerden iedereen met hun kippenvel-mooie zang.
Met een witte en een rode roos (een voor henzelf, een om weg te geven) en hun kersverse diploma kon de hele groep daarna richting felicitaties, hapjes en drankjes. Maar niet voordat dat ultieme diplomamoment beleefd was: de baretten de lucht in!

Diploma-uitreiking IMC Weekendschool Nijmegen