fbpx
020 – 280 17 00 EN

4 nieuwe online initiatieven

07-04-2020

De creativiteit en het organisatietalent dat onze coördinatoren aan de dag leggen om onze leerlingen ook nu online te bereiken en les te geven is inspirerend. Deze inspiratie willen we graag delen met anderen en daarom plaatsen we wekelijks nieuwe voorbeelden van hun werk op onze online initiatieven pagina. Deze week vier nieuwe initiatieven:

Het IMC On Tour Doe-Boek. Omdat bij ons programma IMC On Tour veel kinderen niet de beschikking hebben over een laptop of tablet is een Doe-Boek gemaakt dat onder de kinderen wordt verspreid. Ook dit is onderdeel van de realiteit van ons lesgeven: wegen vinden om al onze kinderen te bereiken.

Zo trots als een pauw In Oss heeft de  IMC Basis jaarcoördinator een opdracht voor de leerlingen gemaakt: Maak een dier dat past bij hoe jij je voelt (sloom als een slak, sterk als een leeuw, etc.). Maak dit dier met voorwerpen in en om huis. 

Online Masterclass acteren De vestigingen in Amsterdam hebben samen met het EYE filmmuseum en theatergroep Orkater een online masterclass acteren opgezet.

Houd contact met je leerlingen Een voorbeeld van coördinator Stephan Raab van IMC Basis Rotterdam locatie A.S. Talmaschool hoe je eenvoudig in contact kunt blijven met je leerlingen.

Klik hier om naar de online initiatieven pagina te gaan en u te laten inspireren (Scroll naar beneden voor de 4 nieuwe initiatieven).