fbpx
020 – 280 17 00 EN

Opnieuw steun van de Nationale Postcode Loterij

10-02-2012

10 februari 2012
Tijdens het Goed Geld Gala op 9 februari ontving IMC Weekendschool opnieuw een bijdrage van € 500.000 van de Nationale Postcode Loterij.

Dit is het vierde achtereenvolgende jaar dat IMC Weekendschool een belangrijke financiële bijdrage krijgt van de Nationale Postcode Loterij. Daarvoor zijn wij de Postcode Loterij en alle deelnemers zeer dankbaar.

De Nationale Postcode Loterij keert dit jaar een recordbedrag van 284 miljoen euro uit aan 85 goededoelenorganisaties. Dit maakte de grootste goededoelenloterij van Nederland gisteren bekend tijdens het jaarlijkse Goed Geld Gala in het Rijksmuseum in Amsterdam. Dankzij de 2,5 miljoen deelnemers van de Postcode Loterij kunnen goede doelen hun belangrijke werk voortzetten en nieuwe projecten starten. De helft van ieder lot van de Postcode Loterij gaat rechtstreeks naar goede doelen op het gebied van ontwikkelings- samenwerking, mensenrechten, natuurbescherming, milieu en sociale cohesie in Nederland.

Momenteel is de radiocommercial: ‘Bedankt’ te beluisteren, waarin onze ambassadeur burgemeester Ahmed Aboutaleb de deelnemers van de Postcode Loterij hartelijk bedankt. Omdat zij meespelen, kan IMC Weekendschool gemotiveerde jongeren inspirerend onderwijs bieden!