Aanmelden Open Dag Amsterdam West

Hoi!

IMC Weekendschool Amsterdam West start Schooljaar 2019 – 2020 met een nieuwe klas van max. 45 leerlingen.

Zit je in schooljaar 2019 – 2020 in groep 7? Ben jij nieuwsgierig en enthousiast? En woon jij in Amsterdam West of Nieuw-West?
Geef je dan op voor de Open Dag en maak samen met je ouders of verzorgers kennis met IMC Weekendschool! We organiseren 2 Open Dagen in oktober. Aanmelden voor een Open Dag betekent nog niet dat je bent ingeschreven op onze weekendschool.

–> Kan je niet op de data hieronder of zijn er geen data meer beschikbaar? Neem dan contact op via: sabine.legtenberg@weekendschool.nl

Aanmelden open dag Amsterdam West

Hoe werkt het met aanmelden?

Op de Open Dag kunnen leerlingen zich aanmelden voor IMC Weekendschool met hun ouder(s). We voeren ook motivatiegesprekken met leerlingen, op de Open Dag of op de basisschool. Wij willen namelijk graag weten waarom een leerling naar de weekendschool wilt. Uiteindelijk maken we een selectie op basis van motivatie en moeten we ook loten. Wij hebben plek voor max. 45 leerlingen. Dat betekent dat niet iedereen die zich aanmeld voor onze weekendschool, een plek kan krijgen.

We bezoeken in september/oktober ook de volgende basisscholen:

Tijl Uilenspiegel

Narcis Querido

Joop Westerweel

De Visserschool

Huizingaschool

De Wiltzangh

El Amien II

Louis Bouwmeesterschool

Slotermeerschool

Pro Regeschool

Staat jouw school er niet tussen? Geen probleem. Dan kan je je wel aanmelden voor de open dag of ons even laten weten dat je graag wil dat we bij jou op school langs komen.

Wij maken eind oktober bekend welke leerlingen kunnen beginnen met de weekendschool na de herfstvakantie.

Hier kun je de Flyer IMC Weekendschool bekijken, en uitprinten als je wilt.

Hieronder kun je ook vast een paar filmpjes over de weekendschool bekijken.

Heel graag tot in oktober!

Team Amsterdam West

Sabine Legtenberg

sabine.legtenberg@weekendschool.nl

06-11 32 16 96