fbpx
020 – 280 17 00 EN

Al 10 jaar hart voor #010

16-02-2016

Afgelopen zondag op 14 februari, valentijnsdag 2016, vierde IMC Weekendschool Rotterdam Delfshaven haar tiende verjaardag. Reden voor een feestje! En dat is gelukt. We hebben een bijzonder leuk jubileum gevierd met ruim 300 gasten.

Onder de aanwezigen waren gastdocenten, leerlingen, oud-leerlingen, vrijwilligers, partners en sponsoren, de landelijke alumniraad, en buurtbewoners. Aanwezigen hebben kunnen genieten van de gastles van onderneemster Alia Azzouzi, van ijzersterke verhalen van alumni van IMC Weekendschool, de videoboodschap van Burgemeester Aboutaleb en van de aanwezigheid van Sponsor Mammoet die de hele dag met kraan en een heus mammoetmuseum aanwezig waren.

We hebben iedereen die de weekendschool de afgelopen jaren mogelijk hebben gemaakt in het zonnetje gezet. Samen met vicevoorzitter van de gebiedscommissie Delfshaven Ineke Palm hebben we geproost op de komende 10 jaar IMC Weekendschool Rotterdam Delfshaven terwijl Mammoet de weekendschoolvlag omhoog hees. Iedereen heeft genoten van de lekkernijen die de leerlingen zelf voor de foodmarket hebben gemaakt en ook het jubileummagazine dat de derdejaarsleerlingen hebben gemaakt was een prachtig cadeau voor alle aanwezigen. We hebben nog lekker doorgefeest met optredens van de artiesten van Grounds en iedereen wilde op de foto met hartje Danny. Het was prachtig om te zien hoe alle betrokkenen samen een fantastisch feestje hebben beleefd. Op naar de komende 10 jaar!

Bijzondere dank gaat uit naar het Deltaport Donatiefonds en de Daniël van de Vorm stichting die het jubileum mede mogelijk hebben gemaakt.