fbpx
020 – 280 17 00 EN

Allemaal apetrots

16-04-2012

Alle derdejaars waren heeeeeeeel erg zenuwachtig afgelopen zondag. Niet voor niks: ze kregen hun weekendschooldiploma uitgereikt van burgemeester van Utrecht Aleid Wolfsen. Niet alleen de burgemeester was naar het academiegebouw gekomen voor deze bijzondere dag. Ook Heleen Terwijn, de oprichter van de weekendschool, was er. Net als juf Pauline, vrijwilligster van de privéles en Dagje Uit, en juf Noa van het vak Recht. Alle vier waren ze gekomen om de leerlingen toe te spreken en te vertellen hoe trots ze op ze waren.
De zaal zat vol met ouders, broetjes, zusjes, andere familieleden en vrijwilligers van de weekendschool die vol trots naar alle mooie toespraken luisterden en zagen hoe de derdejaars hun diploma’s in ontvangst namen.

Er zijn dit jaar maar liefst 25 leerlingen afgestudeerd. Een record voor IMC Weekendschool Utrecht!
Juf Amina en Juf Diane zijn natuurlijk (ook al) ontzettend trots op alle 25 leerlingen en zien hen graag regelmatig terug bij het Future for Life Institute (FFL) als oudleerling. Op de website www.futureforlife.nl kun je zien wat daar allemaal te doen en te leren valt als je klaar bent met de weekendschool.

                                                           Proficiat derdejaars, supergoed gedaan!  

Leerlingen gooien afstudeerhoedjes de lucht in