fbpx
020 – 280 17 00 EN

Alumni ambassadeurs te gast bij US Embasssy The Hague

21-02-2017

De alumni die deelnemen aan de  Ambassadeursopleiding van IMC Weekendschool, waren vrijdag 17 februari te gast bij ‘The US Embassy The Hague” als onderdeel van hun trainingsweekeinde

Van 17 tot en met 19 februari 2017 volgden de 15 enthousiaste deelnemers die in opleiding zijn binnen de Ambassadeursopleiding van IMC Weekendschool, een trainingsweekeinde in Den Haag. Het weekend kende een fantastische start met een ontvangst op de Amerikaanse Ambassade (The US Embassy-The Hague) door Chargé d’Affaires Shawn Crowley en zijn team.

De jonge ambassadeurs van IMC Weekendschool gingen met Crowley en medewerkers in gesprek over de kernwaarden van het ambasssadeurschap en de voorwaarden voor succes hierbij. De avond werd afgesloten met een officieel diner.

Lees hier het artikel dat de Ambassade publiceerde over het bezoek.

Op zaterdag volgde onder andere nog een stadswandeling door Den Haag en werd door de deelnemers een start gemaakt met de plannen voor diverse campagnes voor en onder alumni van de weekendschool. Uiteindelijk zijn er drie campagneteams gevormd. Zij gaan komende tijd hard aan de slag om voor de 13+, 16+ en 20+ alumni gericht te werken aan campagnes en evenementen voor en door alumni.

In april onmoeten de ambassadeurs elkaar weer, ditmaal in Rotterdam!