fbpx
020 – 280 17 00 EN

Alumni en partners vieren feest in TivoliVredenburg

15-10-2019

Op zondag 6 oktober was het dan eindelijk zo ver: Horizon 2019! Dit evenement voor 16-plus alumni en partners werd dit jaar gehouden in TivoliVredenburg te Utrecht.

Het publiek, bestaande uit alumni, partners, werknemers en gastdocenten werd toegesproken door Donatello Piras en alumna Shaneequa Vrede en beiden wisten ze de zaal mee te nemen met hun enthousiasme.
Oud-leerling Mohamed el Bouaalate en gastdocent Frank van de Goot vertelde het publiek over de bijzondere connectie die zij hadden opgebouwd tijdens Mohamed’s tijd op de weekendschool vestiging in Amsterdam Noord. Nu, zoveel jaar later, staat het duo zij-aan-zij als gastdocenten voor het vak Geneeskunde in Amsterdam-Noord. Daarna zong de zaal enthousiast mee met de toonladders van musicalster Jeannine la Rose, die een aantal alumni zelfs zo ver kreeg om op het podium mee te zingen.
Na dit plenaire gedeelte, ging het publiek uiteen in groepen voor een workshopronde à la IMC Weekendschool. Met variërende thema’s zoals Reclame maken voor jezelf, Weekendschoolkunde, ‘Help ik kom aan de top’ en ‘Van likes naar loopbaan’, werden de deelnemers weer een stukje wijzer terwijl ze gezellig met elkaar aan de slag gingen.
Na de workshopronde kwam iedereen weer bij elkaar voor een plenaire afsluiting waarin de mooiste momenten van de workshops werden gedeeld en besproken. Tenslotte werd de dag afgesloten met een feestelijke borrel!
Veel dank aan de Horizoncommissie, alle aanwezigen en uiteraard TivoliVredenburg voor de mooie dag.
(Foto’s: Pim Rusch)