fbpx
020 – 280 17 00 EN

Alumni gaan aan de slag met alumni belproject

23-02-2022

Binnenkort starten 4 alumni van Stichting IMC Weekendschool met een nieuw project om oud-leerlingen te informeren over het alumniprogramma: het belproject!

Door actief oud-leerlingen op te bellen en te vertellen over wat er zo allemaal te doen valt binnen Stichting IMC Weekendschool voor alumni (masterclasses, cursussen, landelijke events, begeleiden in de klas) willen deze alumni het bewustzijn onder de oud-leerlingen van onze stichting vergroten. “We willen ervoor zorgen dat alumni hun kansen kunnen grijpen!”

Na het behalen van het weekendschooldiploma worden onze leerlingen alumni, vanaf dat moment mogen ze zelf kiezen aan welke aanvullende onderwijsactiviteiten zij mee willen doen. Deze vrijblijvendheid van het programma neemt een bepaalde verantwoordelijkheid met zich mee: je moet als alumnus of alumna immers zelf laten weten of je ergens aan mee wilt doen en dus ook zelf

op de hoogte blijven van wat er allemaal op het programma staat. Onze 4 kanjers uit het belproject gaan de oud-leerlingen hier de komende tijd een handje in helpen.

Om goed voorbereid aan de slag te gaan, kregen ze in de afgelopen twee weken ook training van bel-trainer Marianne van de Water, zij leerde de alumni de juiste technieken om een efficiënt gesprek te voeren en de informatie duidelijk over te brengen. Inmiddels zijn ze er dus helemaal klaar voor en begin maart gaan ze echt aan de slag, we wensen ze veel succes!