fbpx
020 – 280 17 00 EN

Alumni van IMC Weekendschool luiden de beursgong met partner Rabobank

26-02-2015

25 februari

Alumni van IMC Weekendschool luiden donderdag 25 februari de beursgong met partner Rabobank. De weekendschool groeit dit jaar namelijk naar meer dan 3000 leerlingen en alumni. De Rabobank is een belangrijke partner van de weekendschool en steunt negen van de tien vestigingen in zes steden door heel Nederland.

Om te vieren dat IMC Weekendschool dit jaar groeit naar meer dan 3000 leerlingen en oud-leerlingen, luiden directeur operationele zaken Marion Weijman en alumni samen met de Rabobank de gong. Op tien vestigingen door heel Nederland en in het alumninetwerk Future for Life biedt IMC Weekendschool jongeren de kans hun toekomstperspectieven te verbreden en talenten te ontwikkelen. De Rabobank is al jaren een belangrijke sponsor van de stichting.

Klik hier voor Euronext-beelden van de gongslag of kijk naar de uitzending van RTLZ Nieuws van 09:06.

IMC Weekendschool ontvangt jaarlijks een belangrijke financiële bijdrage vanuit de Nationale Postcode Loterij en wordt daarnaast gefinancierd door meer dan honderd andere bedrijven en fondsen.

 

Benieuwd waar al die 3000 leerlingen en alumni vandaan komen? Wilt u weten welke steden een vestiging van IMC Weekendschool hebben? Bekijk de kaart of ga naar www.imcweekendschool.nl/vestigingen/. U kunt ons ook volgen op facebook en twitter (@Weekendschool).