Nieuwe IMC on Tour locatie in Amersfoort van start

20-06-2019

Nieuwsgierig en vol enthousiasme gingen de leerlingen van de Wereldwijzer Taalklassen in Amersfoort deze week van start met het programma van IMC on Tour.

‘Wat maakt Amersfoort zo leuk?’, informeerde juf Nienke bij de leerlingen. ‘De gebouwen zijn heel mooi en ook de fontein in het centrum. Waar je natuurlijk niet in mag zwemmen, juf.’

De leerlingen in Amersfoort beginnen vandaag op een nieuwe (inmiddels tiende!) IMC on Tour-locatie bij Wereldwijzer Taalklassen. De school is erg enthousiast, we worden hartelijk ontvangen en de juffen op de school zijn zeer behulpzaam. En als de leerlingen er dan ook nog eens heel veel zin in hebben, nieuwsgierig zijn, veel vragen stellen en zich op een gemak voelen, is dat natuulijk een droomstart voor IMC on Tour.

Willen jullie meer weten over Amersfoort? Of over het IMC on Tour programma? Neem dan contact op met coordinator Nienke Kral.