fbpx
020 – 280 17 00 EN

Campagne voor NRC Charity Awards online en in de krant!

28-07-2017

De campagne waarmee IMC Weekendschool is genomineerd voor de NRC Charity Awards staat nu online en verschijnt maandag 31 juli in de NRC Next en Handelsblad. Behalve een juryprijs zal er ook een publieksprijs worden uitgereikt, waarvoor nu al gestemd kan worden.

Dit voorjaar is IMC Weekenschool genomineerd voor de NRC Charity Awards, een jaarlijkse prijs die in het leven is geroepen om goede doelen te ondersteunen door middel van een mediacampagne. De redactie van NRC heeft dit jaar 18 goede doelen geselecteerd waarvoor aanstormend talent van Willem de Kooning Academie aan de slag is gegaan met een campagne om onze naamsbekendheid te vergroten en nieuwe vrijwilligers te werven.

stichting-imc-weekendschool-289-43212
Het resultaat (hierboven) staat inmiddels online en zal maandag 31 juli a.s. in de NRC Next en Handelsblad verschijnen als spread (dubbele pagina). We zijn er erg blij mee!

Dankzij deze nominatie dingen we mee naar de NRC Charity Awards, die bestaat uit zowel een jury- als publieksprijs. Voor de publieksprijs kan nu al gestemd worden. Neem kennis van onze campagne en van alle andere genomineerden, en breng u stem uit! Stemmen mag tot en met 20 augustus, en kan via de website van NRC Charity Awards (klik hier).

De winnaars van zowel de jury- als de publieksprijs zullen op 29 augustus bekend gemaakt worden tijdens een bijeenkomst in de Pakhuis de Zwijger in Amsterdam.