fbpx
020 – 280 17 00 EN

Certificaten voor eerste- en tweedejaars

26-06-2012

Zondag 24 juni, het regent en het is 13:30 uur…
Na een verkorte lesdag Wiskunde en Taal & Communicatie helpt een aantal eerste- en tweedejaars leerlingen om de middag mooi, leuk en gezellig te maken. Ze versieren de aula van het Trajectum College, zetten hapjes en limonade klaar en bereiden het presenteren voor. De rest van de leerlingen doet spelletjes aan de picknicktafels en wacht tot alle ouders er zijn. Iedereen is een beetje gespannen, want hoe feestelijk de afsluitzondag ook is, er is ook een officieel deel: de certificaat-uitreiking….
Alle hapjes staan klaarEr kwamen gelukkig veel ouders, mét heerlijke hapjes,  zoet, hartig en kleurrijk! Na het welkomstwoord van Juf Marieke en de weekendschoolquiz van Juf Diane kregen de eerste- en tweedejaars leerlingen een voor een hun certificaat. Klassenjuffen Marloes en Nassa gaven de leerlingen van hun eigen klas hun certificaat. En voor iedereen was er natuurlijk applaus, want iedereen is over naar het volgende leerjaar. Van harte gefeliciteerd, heel erg goed gedaan!
Natuurlijk zijn wij van IMC Weekendschool Utrecht erg trots op onze leerlingen, maar zeker ook op alle gastdocenten, begeleiders en op de ouders die helpen om dit allemaal mogelijk te maken. Bedankt voor een schitterend schooljaar!
Graag zien we iedereen terug in september, en voor allen: FIJNE VAKANTIE!!!

Het publiek