fbpx
020 – 280 17 00 EN

Dance4Good

28-03-2013

28 maart 2013
Wat hebben de dames van LC De Lind ’38 zich ingezet voor de weekendschool. En hoe!

Uiteraard heeft de weekendschool diverse sponsoren, en we zijn daar enorm blij mee, maar het is toch wel heel speciaal als een serviceclub ten gunste van IMC Weekendschool een heus dansfeest organiseert op een van meest Tilburgse plekken die er is; het Willem II stadion. Met uitzicht op de groene mat, die doorgaans niet veel te vieren biedt, werd er afgelopen zaterdag gedanst alsof het de laatste keer was.

Een sensationeel gevoel, met als hoogtepunt van de avond, althans voor de weekendschool, de overhandiging van een cheque ter waarde van €15.000. Een ongelofelijk bedrag, wat ondanks de mindere tijden (het blijft recessie), toch opgehaald is door diverse betrokken partijen en niet te vergeten de ruim 300 dansende, feestvierders die een kaartje hebben gekocht voor dit geweldige feest.

En eerlijk is eerlijk, het is ook gewoon echt een topfeest. Je merkt het aan de dames van LC De Lind ’38, na de overhandiging van de cheque, gaat ook bij hen de voet van de rem en dansen ze voor het goede doel, het doel dat ze elk jaar kiezen, het doel dat dit jaar IMC Weekendschool was. En dames, daarvoor zijn we jullie dankbaar, enorm dankbaar. En volgend jaar staan wij vooraan in de rij om een kaartje te kopen, want naast het feit dat het om een goed doel gaat, is het ook nog eens een ouderwets discofeest dat zijn weerga niet kent.

Wil je meer lezen, hier is een link naar een artikel dat het Brabants Dagblad eraan gewijd heeft.