fbpx
020 – 280 17 00 EN

Dansen en dé keuze

18-06-2015

Dansen, cocktails maken, vieze dingen proeven, tips voor het kiezen van een studie, vijf wegen naar Rome ontdekken…..  er was genoeg te beleven voor oud-leerlingen deze week!

Op zondag 14 juni was het jaarlijkse feestje voor alle oud-leerlingen uit Utrecht. Net als vorig jaar was het thema Carribisch, maar dit jaar hadden we een echte salsa workshop! Twee ervaren salsa dansers leerden ons de basispasjes, draaien met de heupen en een echte mayonaise dans! Het liedje ‘Maaaaayooooonaise!’ zit nog steeds in ons hoofd!

De dag erna was het tijd voor meer serieuze zaken. Het ging namelijk om Dé Keuze, volgens een van de aanwezige oud-leerlingen. Met Geert Schimmel van Studiekeuzeadvies (www.studiekeuzeadvies.nl) ontdekten de oud-leerlingen wat zij echt belangrijk vinden in een studie (geld verdienen? Status? Doen wat je leuk vindt?) en dat er wel vijf wegen zijn die naar Rome leiden. Christina was na afloop enthousiast: “Als ik straks mijn keuze heb gemaakt, ga ik naar Rome en maak ik een foto om naar jullie op te sturen”.

FFL organiseert regelmatig activiteiten voor oud-leerlingen van de weekendschool. Wil je hier meer over weten? Stuur een mailtje naar Janneke! (janneke.wijkmans@weekendschool.nl)