fbpx
020 – 280 17 00 EN

De IMC Weekendschool tourbus levert diploma’s af in Amsterdam Zuidoost!

10-06-2020

Afgelopen zondag bracht een kei-gezellig feestcommissie team, met een groots publiek via de livestream, de derdejaars leerlingen hun welverdiende diploma’s tijdens een Corona-proof tour door het stadsdeel!

Het was een feestelijke dag, die van start ging samen met stadsdeelvoorzitter Tanja Jadnanansing die alle diploma’s heeft ondertekend. Daarna op naar de Albert Heijn Amsterdamse Poort om de gekoelde champagne en patisserieën op te halen, en de blauwe rozen met korting van Bloemactief Ali.

Zo, rijden maar! Van stop naar stop; parkeren, loper uitrollen, ballonnen uit de bus, banner plaatsen, mic erbij en daar gaan we dan! Onderweg hadden we wat regen voor de nodige zegen, maar toch een mooie opkomst van leerlingen én ouders, verzorgers en familie. Voor iedereen werd de blauwe loper uitgerold en een goodiebag, gesponsord door Brand New Day afgegeven.

Bij de eerste stop op het Wisseloordplein maakten we kennis met een voorbijganger en alumnus van onze vestiging. Bij het tweede verzamelpunt op Kraaiennestplein werden we verrast door lekkernijen van Ali (voorzitter van onze alumni Vestigingsraad) en een bezoekje van het gezin van onze jaarco Dutcha. En op de laatste stop op het Anton de Kom plein maakten we een gezamenlijke wandeling naar het park voor de uitreiking.

Ook de live stream is volop bijgewoond, ook met felicitatiefilmpjes van Alumni Liena en Ali, en oude teamleden Lise en Rick.

Ondanks dat een ‘normale’ uitreiking niet mogelijk was, is ook deze lichting flink verwend! Van deze herinnering gaan we nog lang nagenieten!

Met extra veel dank aan het feestcommissie team, bestaande uit jaarcoördinator Dutcha Smith, klassendocent Robert van den Broek, vaste vrijwilligster Geniva en alumnus en chauffeur Arslan!