fbpx
020 – 280 17 00 EN

Alumni IMC Weekendschool ontvangen prachtige donatie Zuidas Run 2015

23-06-2015

23 juni

De Zuidas Run 2015 leverde zondag 21 juni niet alleen sportieve successen op, maar ook een prachtige donatie van € 5.805,- voor IMC Weekendschool. Deelnemers van de businessrun steunden dit jaar drie goede doelen: Stichting Metakids, VUmc en IMC Weekendschool. Met dit bedrag kunnen we nog meer jongeren helpen met hun toekomstperspectief.

Leerlingen en alumni van IMC Weekendschool Amsterdam West hielpen de dag volop mee met het uitdelen van water en fruit op de verschillende posten. Van start tot finish moedigden zij de deelnemers aan. Met als speciale actie een doosje energie om de deelnemers te bedanken. Ook IMC Weekendschool had haar eigen hardloopteam opgesteld, met als uitdaging de 4 EM. De winnaars van wedstrijden kregen hun prijs in ontvangst van onze alumni. Daarna mochten zij zelf het podium op om een speciale goede doelen-cheque in ontvangst te nemen. Een bijzonder moment en mooie afsluiting van deze sportieve dag.

Dank aan de organisatie voor deze geweldige dag. Benieuwd naar de gehele compilatie van de Zuidas Run 2015? Klik op https://youtu.be/PgjzFOYCWco. Meer weten over alle drie de goede doelen? Klik hier.

150623 IMC Weekendschool Zuidas Run (3)

150623 IMC Weekendschool Zuidas Run (1)150623 IMC Weekendschool Zuidas Run (10)150623 IMC Weekendschool Zuidas Run (9)150623 IMC Weekendschool Zuidas Run (6)

150623 IMC Weekendschool Zuidas Run (8)160619 IMC Weekendschool Zuidas Run (1)150623 IMC Weekendschool Zuidas Run (1)150623 IMC Weekendschool Zuidas Run (4)

Blijf op de hoogte:

www.zuidasrun.nl | www.facebook.com/ZuidasRun | @zuidasrun

zuidasrun2015

 

Informatie over de Zuidas Run

In 2007 ontstond het initiatief voor de Zuidas Run als direct gevolg van de verhuizing van Accenture naar de Zuidas. Samen met 13 partnerorganisaties organiseerde Accenture de eerste editie van Dé Business Run van Nederland, een sociaal sportief netwerkevenement voor alle bedrijven op en rond de Zuidas, maar vooral voor alle medewerkers van die bedrijven, hun relaties en netwerk.

Dat de Zuidas Run een succes is, blijkt uit het feit dat de Zuidas Run in 2013 haar eerste lustrum beleefde. Nu, na zeven jaar Zuidas Run,  is Accenture samen met de andere gold partner; WTC Amsterdam, nog altijd dragende kracht in de realisatie van het evenement, met onmisbare steun van een loyale partnergroep bestaande uit grote en kleine organisaties uit diverse sectoren. De Zuidas Run biedt een loopprogramma voor een 10 Engelse Mijl (16,1 km) én een 4 Engelse Mijl (6,4 km). In 2015 is het voor het eerst mogelijk om deel te nemen aan de 5 X 2 EM Team estafetteloop.

Een belangrijke doelstelling van de Zuidas Run is netwerken met collega-bedrijven op de Zuidas om op deze manier een Zuidas Community te stimuleren en versterken. Daarnaast hecht de organisatie veel waarde aan een gezonde werkomgeving en wil daarom samen met medewerkers, klanten, Zuidas bedrijven, familie en vrienden sporten en gezond bezig zijn. Verder vervult de Zuidas Run ook een maatschappelijk doel middels bijdragen aan goede doelen.

Voor de allereerste keer, kunnen lopers (samen met collega’s, klanten, familie en vrienden) deelnemen in de 5 x 2 Engelse Mijl Team estafetteloop. Waarbij het parcours dwars door de Zuidas loopt. Neem ook deel en schrijf je in voor deze unieke loop.

(bron: www.zuidasrun.nl/over-zuidasrun/)