fbpx
020 – 280 17 00 EN

DEP WORKS sponsort Amsterdam-West

15-06-2011

15 juni 2011
Bij de opening van het nieuwe kantoor  van DEP WORKS mocht vestiging Amsterdam-West een cheque van € 1250,- in ontvangst nemen.  DEP WORKS is een werving- en selectiebureau dat onder andere het secretarieel personeel van sponsor IMC werft. Omdat ze zich net als IMC Weekendschool bezighouden met talentontwikkeling, willen ze graag een steentje bijdragen aan onze doelstellingen. Op 1 juni overhandigde mededirecteur Marco de Pagter daarom een cheque van 1250 euro aan Karin Wortelboer, locatiemanager van Amsterdam-West.

 Dit mooie bedrag was niet zo maar een schenking. Marco de Pagter heeft het zelf op 3 april bij elkaar gefietst, tijdens de Ronde van Vlaanderen; een van de zwaarste, maar vooral één van de beroemdste voorjaarsklassiekers uit de wielergeschiedenis. Wat voor een Nederlander de Elfstedentocht is, is voor de Vlaming de Ronde van Vlaanderen.

Marco heeft voor deze zware rit van 260 km vanaf november intensief getraind en relaties gevraagd hem te sponsoren. Het bedrag dat hij hiermee bij elkaar heeft gereden, heeft hij in zijn geheel geschonken aan Weekendschool Amsterdam-West. We danken DEP WORKS en vooral Marco hartelijk voor deze fantastische actie!