fbpx
020 – 280 17 00 EN

Diploma-uitreiking derdejaars!

09-04-2014

Zondag 6 april was een bijzondere dag voor de derdejaarsleerlingen van IMC Weekendschool Rotterdam-Delfshaven. Nadat zij eerst door de docenten  met een persoonlijk woordje in het zonnetje waren gezet, ontvingen zij uit handen van Maarten Tijssens, de interim directeur van de weekendschool, vol trots het weekendschooldiploma.

Nieuwsgierig en doorzettingsvermogen

Negenentwintig leerlingen hebben laten zien dat ze nieuwsgierig zijn en doorzettingsvermogen hebben, twee eigenschappen waarmee ze in de toekomst veel kunnen bereiken. Naast familieleden waren ook enkele begeleiders aanwezig die de afgelopen drie jaar met de leerlingen gewerkt hebben. Zij kwamen de leerlingen veel succes voor de toekomst toewensen.

Future for Life

Met het weekendschooldiploma op zak hebben de leerlingen toegang tot het alumni-netwerk Future for Life en kunnen zij deelnemen aan allerlei activiteiten en masterclasses om zich verder te ontwikkelen.

Enkele oud-derdejaars hebben zich al meteen opgegeven voor een een masterclass DNA-onderzoek in het Radboudziekenhuis in Nijmegen. Ook voor de masterclass Recht is de belangstelling groot. Wij zijn benieuwd welke opleidingen zij gaan volgen en welke keuzes deze jongeren gaan maken in de toekomst. Wij hopen dat zij in het alumni-netwerk inspiratie blijven vinden en delen!