fbpx
020 – 280 17 00 EN

Diploma-uitreiking Rotterdam Zuid

09-02-2016

Vroege vogels: de derdejaarsleerlingen van Rotterdam Zuid kregen afgelopen zondag al hun weekendschool diploma uitgereikt. Zeventien van de negentien leerlingen (er waren helaas twee zieken) namen trots en onder toeziend oog van ouders, broertjes, zusjes en vrijwilligers hun diploma in ontvangst.

CanaoVVUsAANphy.jpg large

Met de diploma-uitreiking werd officieel bevestigd dat deze leerlingen met succes alle drie de jaren van de weekendschool hebben doorlopen. De uitreiking was extra bijzonder omdat dit de allereerste lichting was. In 2013 is de vestiging Rotterdam Zuid officieel geopend door wethouder Hugo de Jonge. Dezelfde leerlingen die toen begonnen, waren nu samen in het gebouw van Erasmus University College om hun diploma in ontvangst te mogen nemen. Deze tekenden zij samen met de wethouder.

De uitreiking was een mooie bijeenkomst waarbij er verschillende gastsprekers waren. Daarnaast hebben ondernemers uit de wijk en daarom heen filmboodschappen voor de leerlingen ingesproken. Die waren vooral onder de indruk van de videoboodschap die zij kregen van Burgemeester Aboutaleb. Alle gastsprekers benoemden hoe trots ze op de leerlingen waren en zijn.