fbpx
020 – 280 17 00 EN

Donatie Bob Vlake voor vestiging Amsterdam Noord

13-07-2020

Prachtig nieuws. Afgelopen periode beleefden we een feestelijk moment! IMC Weekendschool vestiging Amsterdam Noord krijgt aankomend jaar steun van de Bob Vlake Foundation. Samen hebben we een mooi plan gemaakt om de vakgebieden Techniek en Ambachten extra aandacht te geven binnen onze vestiging. Daarbij steunt de foundation ook ook specifiek het aankomende eerste leerjaar. Vanzelfsprekend zijn we ontzettend dankbaar voor deze bijdrage. 

 

Over Bob Vlake Foundation

De Bob Vlake Foundation (BVF) is ontstaan vanuit een missie om de samenleving te verbeteren door samen te werken aan projecten die maatschappelijke waarde toevoegen voor nu en de toekomst.  De Foundation streeft naar een gelijkwaardige en collectieve samenleving waarin verbinding is tussen verschillende groepen en geledingen. Iedereen wordt aangespoord om bij te dragen aan een gezonde en leefbare toekomst. Samen werken aan een gemeenschappelijk belang en maatschappelijke meerwaarde creëren door de volgende thema’s te ondersteunen:

  • Gezondheid
  • Educatie en talentontwikkeling
  • Sociale betrokkenheid door sport
  • Sociaal ondernemerschap

Bob Vlake 

Bob Vlake geeft  via de Bob Vlake Foundation terug aan de samenleving omdat hij daar naar eigen zeggen veel aan te danken heb. Door onderwijs van basisschool tot universiteit heb ik kennis opgedaan, die mij in staat stelde op verschillende posities in bedrijfsleven en bij de overheid werkzaam te zijn .Het ging er mij om een zinvolle bijdrage te leveren in het samenspel van mens en maatschappij.