fbpx
020 – 280 17 00 EN

Drie korte films over Stichting IMC Weekendschool

05-03-2020

Het werkgebied van Stichting IMC Weekendschool strekt zich uit van Drachten tot Mexico en van 10-jarigen tot een leven lang leren via het Alumni netwerk. Die reikwijdte en de betekenis van ons werk is recent weer prachtig via drie korte films in beeld gebracht. De films zijn geheel los van elkaar tot stand gekomen maar geven als geheel een mooi beeld van ons werk. Veel kijkplezier!

Hieronder een korte film over Mundo de Talentos, onze ‘zusterlocatie’ in Mexico (met dank aan Melle Dotinga en Jaap Stahlie)

Voor ‘WijZijnLimburg’ van L1 maakte Maurice De Heus dit mooie item over de IMC Basis lessen journalistiek op basisschool Broederschool in Heerlen.

Op 14, 15 en 16 februari vond een uitgebreid trainingsweekend  voor de vijfde lichting IMC Alumni plaats in Den Haag, met o.a. een diner op de residentie van de Amerikaanse ambassadeur. In de video vertellen ze over de betekenis van de weekendschool in hun leven (in het Engels). (Met dank aan Amerikaanse ambassade in Den Haag)

IMC Weekend School Dinner

We were honored to host alumni from the IMC Weekend School last week! Check out the video to learn more about the students and their inspiring stories.

Geplaatst door U.S. Embassy The Hague op Vrijdag 21 februari 2020