fbpx
020 – 280 17 00 EN

Een goed begin is het halve werk

14-01-2015

Wat een gezelligheid bij de eerstejaars tijdens de eerste les van het schooljaar: een klassendag. Ze hebben geoefend met samenwerken en tijdens het speeddaten ontdekt dat ze heel veel overeenkomsten hebben met elkaar.  Leuk om elkaar en hun nieuwe juf Marieke zo beter te leren kennen! Zolang juf Samira ziek is, is juf Marieke de juf van de eerstejaars – en inderdaad, nu hebben we dus 2 verschillende juffen Marieke… één  bij de eerstejaars en één bij de tweedejaars.

De tweedejaars begonnen het jaar met een nieuwe klassenindeling met subgroepjes. Ze hebben ervaren met welke korte spelletjes ze geconcentreerd kunnen werken en er is gewerkt aan de sfeer in de klas. Een mooi begin van 2015!

De derdejaars hadden een beetje pech, omdat de computers het niet deden. Maar met laptop en tablets hebben ze het toch voor elkaar gekregen om als echte jaarco’s hun eigen Dagjes Uit te regelen voor in februari en maart. Zelfs bellen met bedrijven deden ze als echte professionals. Knap hoor!

Het was een goed begin van het nieuwe jaar. En…… een goed begin is het halve werk, dus wij kijken uit naar een heel mooi, inspirerend en leerzaam 2015!