fbpx
020 – 280 17 00 EN

Een kijkje in de keuken van Technologie tijdens Midwinter Mokum Amsterdam

07-12-2020

Deze kerstvakantie wordt in Amsterdam MidwinterMokum georganiseerd voor jongeren uit Amsterdam. Maak bij de IMC Weekendscholen in Amsterdam kennis met verschillende beroepen binnen het vakgebied Technologie.

De IMC Weekendschool locaties Amsterdam Noord en Amsterdam Zuid-Oost organiseren in samenwerking met Gemeente Amsterdam deze kerstvakantie een aantal boeiende lessen tijdens MidWinterMokum.

Technologie

Tijdens Midwinter Mokum krijgen kinderen een kijkje in de keuken van het vak Technologie.  Je leert over verschillende beroepen en gaat natuurlijk zelf aan de slag!  

Deze lessen staan los van de normale zondaglessen van de IMC Weekendschool. En zijn te bezoeken door zowel Weekendschool leerlingen als niet-Weekendschool leerlingen. Vriendjes, vriendinnetjes, familie of bekenden kunnen dus aanschuiven. 

Data, kosten & inschrijven 

Amsterdam Zuidoost
Datum: donderdag 24 december
Tijd: 10:45-14:30
Locatie: Nog nader te bepalen. Wordt bekend gemaakt na aanmelding. 

Amsterdam Noord:
Datum: woensdag 30 december
Tijd: 10:45-14:30
Locatie: A- Lab, Overhoeksplein 2, Amsterdam Noord

Kosten: Gratis 

Meedoen?
Geef je op via volgende formulier: https://forms.gle/XwNUNGXDK4twwUXf6

 

Midwinter Mokum is een initiatief van de Gemeente Amsterdam. Samen met sportverenigingen, musea, scholen, bibliotheken e.a. maken zij een programma in de kerstvakantie voor jongeren in Amsterdam. Het doel is om jongeren een beetje vakantie in eigen land te geven tijdens corona.