fbpx
020 – 280 17 00 EN

Een super geslaagd feestje!

28-01-2016

IMC Weekendschool Utrecht bestaat 10 jaar en dat mag iedereen weten! Afgelopen zondag is dit fantastische nieuws groots gevierd in TivoliVredenburg. Het was een bijzondere dag waar gastdocenten, vrijwilligers, medewerkers, sponsoren, ouders en leerlingen mooie herinneringen hebben opgehaald en waar gezamenlijk werd gekeken naar de toekomst.

De speeches van onder andere Burgemeester van Zanen en oprichtster van de weekendschool Heleen Terwijn en oud-leerling Youssra waren ontzettend inspirerend. Maar minsten net zo inspirerend was de weekendschool ‘markt’. Ontzettend enthousiaste leerlingen gaven hier uitleg over hun eigen marktkraam. Je kon als gast namelijk een mini-workshop volgen van een aantal weekendschool vakken gegeven door de leerlingen!

Bij een goed feest hoort uiteraard ook muziek en een dansje. Twee DJ’s zorgden voor spetterende beats en veel leerlingen en gasten gingen met de voeten van de vloer. Een hele ervaring voor de leerlingen die het ontzettend spannend vonden om in een echt poppodium te zijn! Het feest werd afgesloten met een ‘groepsselfie’ waarna iedereen tevreden en voldaan kon terugkijken op een super geslaagd feestje!