fbpx
020 – 280 17 00 EN

Eerste diploma-uitreiking dit jaar: 25 leerlingen geslaagd in Nijmegen!

30-03-2015

30 maart

25 leerlingen van IMC Weekendschool Nijmegen zijn klaar voor de toekomst. Zij kregen zondag 29 maart 2015 van rector magnificus prof. dr. Th.L.M. Engelen als eersten hun welverdiende diploma ter afsluiting van het driejarige programma van de weekendschool. 

150330 IMC Weekendschool Tilburg Diploma

Het driejarige programma werd zondagmiddag officieel afgesloten in de aula van de Radboud Universiteit te Nijmegen. Daar ontvingen de weekendscholieren hun diploma uit handen van rector magnificus prof. dr. Th.L.M. Engelen. De rector sprak zijn bewondering voor de gedrevenheid van de leerlingen uit en voelde zich vereerd om de diploma’s te mogen overhandigen.

De weekendschool lessen zijn erop gericht de jongeren kennis te laten maken met het ‘echte werk’. Zo hebben deze leerlingen uit Nijmegen veel geleerd over computerchips bij NXP, zijn ze creatief gaan ondernemen op het Honigcomplex en hebben ze als ware barista’s (cafeïne vrije) cappuccino’s gezet bij lunchroom Smaakrijk. En ook na drie jaar krijgen deze jongeren de kans om hun horizon verder te verbreden en hun talenten te blijven ontwikkelen – niet alleen, maar samen met al die partners en vrijwilligers die voor deze kersverse alumni klaarstaan. IMC Weekendschool Nijmegen werkt voor haar driejarige programma nauw samen met de Radboud Universiteit, het Radboud UMC en belangrijke financiers als Anton Jurgens Fonds, Stichting Opus, Portaal Nijmegen, Fonds 21 en de gemeente Nijmegen.

Derdejaars van IMC Weekendschool Nijmegen: van harte gefeliciteerd met jullie zeer verdiende diploma en welkom bij Future for Life!

www.imcweekendschoolnijmegen.nl

www.futureforlife.nl