fbpx
020 – 280 17 00 EN

Energiek debat bij Horizon 2016

30-05-2016

Randall Maarman en Peter Paul Tabak gaven op Horizon 2016 de workshop Debattraining. Een kort verslag.

In de voor Randall en Peter Paul laatste gezamenlijke workshop Debattraining – Randall vertrekt op korte termijn met zijn gezin terug naar zijn homeland Zuid-Afrika om daar onder andere ook debattrainingen te gaan geven aan jongeren – was de weekendschool sfeer weer duidelijk aanwezig.
Van de alumni (oud-leerlingen) hadden er circa 26 zich aangemeld voor deze workshop Debattraining. Kenmerkend voor deze leerlingen is dat zij allemaal al de moed en het lef hebben om zich uit te spreken, dat velen al een duidelijk doel hebben in wat zij willen worden en dat zij energie uitstralen om van hun leven iets moois te maken. De energie die Randall en Peter Paul daaraan toevoegden maakten de training tot een energiek geheel. De deelnemers deden actief mee, waren leergierig en hadden er duidelijk plezier in. In de evaluatie met de deelnemers kwamen de woorden energie, passie en veel geleerd dan ook herhaaldelijk voor.
Voor Randall en Peter Paul een mooi afscheid van een jarenlange samenwerking en voor de weekendschool een geslaagde en leerzame workshop op de tweejaarlijkse alumni- en parterdag Horizon!


Alles van Horizon 2016 >