Enthousiaste vrijwillige Host/Hostess gezocht in Amsterdam West

04-10-2018

IMC Weekendschool vestiging Amsterdam West zoekt enthousiaste, vrijwillige host/hostess voor de inspirerende leszondagen.

Ben je breed geïnteresseerd in mensen en hun beroepen en achtergronden? Ben je hulpvaardig, proactief, flexibel en minimaal 2 zondagen van 9:30 tot 13:30 (indien gewenst kan dit ook tot 15:00) per maand beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij IMC Weekendschool laten bevlogen professionals op zondag nieuwsgierige leerlingen (10-13 jaar) zien wie zij zijn en wat zij doen binnen hun vakgebied, ook in Amsterdam-West. Hierdoor krijgen onze leerlingen (uit West en Nieuw West) een beter beeld van de verschillende beroepsmogelijkheden en verbreden zij hun toekomstperspectief. Al deze gastdocenten komen vrijwillig les geven en voor de leerlingen is het programma (dat drie jaar duurt) gratis. Om de dag zo leuk en aangenaam mogelijk te maken zijn we op zoek naar een enthousiaste host/hostess die onze gastdocenten ontvangt en gedurende de dag helpt met praktische zaken en vragen.

Je werkt als vrijwilliger samen met een hecht team van vaste IMC Weekendschool medewerkers. De lessen vinden plaats op Postjesweg 1 (Het Sieraad) in Amsterdam.

Wil jij ervaring opdoen als host/hostess en lijkt het je leuk om op zondag met een dynamische en interessante groep mensen aan de slag te gaan? Stuur dan een e-mail naar mette.vandermeulen@weekendschool.nl