fbq('track', 'Lead’);

Enthousiaste vrijwilligers Amsterdam Noord gezocht!

15-09-2019

IMC Weekendschool Amsterdam Noord is op zoek naar vaste vrijwilligers die gemotiveerde leerlingen van 10 tot 14 jaar uit willen begeleiden tijdens onze lessen.

Over IMC Weekendschool
IMC Weekendschool is een school voor aanvullend onderwijs voor gemotiveerde jongeren van tien tot veertien jaar. Elke zondag, drie jaar lang, komen per vestiging 100 leerlingen (gratis) naar school om les te krijgen van professionals uit de wereld van wetenschap, kunst en cultuur. Het doel van de weekendschool is het verbreden van het (toekomst) perspectief van leerlingen, het vergroten van hun zelfvertrouwen en hen in contact brengen met diverse mensen uit de samenleving.

IMC Weekendschool Amsterdam Noord heeft drie jaargroepen. Iedere jaargroep bestaat uit twee klassen van ongeveer 20 leerlingen. Binnen IMC Weekendschool werken wij met een jong, gedreven en ambitieus team die op de zondagen aangevuld worden met vrijwilligers uit verschillende disciplines

Binnen het weekendschoolprogramma worden de leerlingen continu gestimuleerd om ‘meer te durven doen’ door hen persoonlijke successen te laten boeken. Dat gaat op veel verschillende manieren, maar persoonlijke aandacht is altijd de sleutel. Daarom zijn begeleiders onmisbaar bij de uitvoering van het weekendschoolonderwijs.

Ben jij nieuwsgierig naar de wereld, op zoek naar inspirerende ontmoetingen en wil jij deel uitmaken van een ambitieuze stichting die staat voor onderwijsvernieuwing en wil je graag onze leerlingen begeleiden bij onze vakken?

Neem dan contact op met Heleen Postma van IMC Weekendschool Amsterdam Noord: heleen.postma@weekendschool.nl en 06 – 50 24 79 19.