Enthousiaste vrijwilligers Rotterdam Zuid gezocht

15-09-2019

IMC Weekendschool Rotterdam Zuid is op zoek naar vaste vrijwilligers die gemotiveerde leerlingen van 10 tot 14 jaar uit willen begeleiden tijdens onze lessen.

Over IMC Weekendschool
IMC Weekendschool is een school voor aanvullend onderwijs voor gemotiveerde jongeren van tien tot veertien jaar. Elke zondag, drie jaar lang, komen per vestiging 100 leerlingen (gratis) naar school om les te krijgen van professionals uit de wereld van wetenschap, kunst en cultuur. Het doel van de weekendschool is het verbreden van het (toekomst) perspectief van leerlingen, het vergroten van hun zelfvertrouwen en hen in contact brengen met diverse mensen uit de samenleving.

IMC Weekendschool Rotterdam Zuid heeft drie jaargroepen. Iedere jaargroep bestaat uit twee klassen van ongeveer 20 leerlingen. Binnen IMC Weekendschool werken wij met een jong, gedreven en ambitieus team die op de zondagen aangevuld worden met vrijwilligers uit verschillende disciplines

Binnen het weekendschoolprogramma worden de leerlingen continu gestimuleerd om ‘meer te durven doen’ door hen persoonlijke successen te laten boeken. Dat gaat op veel verschillende manieren, maar persoonlijke aandacht is altijd de sleutel. Daarom zijn begeleiders onmisbaar bij de uitvoering van het weekendschoolonderwijs.

Lijkt het je leuk om kinderen uit verschillende culturen te leren kennen en te begeleiden bij al deze bijzondere vakken? Of ben je zelf heel enthousiast over je hobby of studie en wil je ervaring opdoen met lesgeven aan deze enthousiaste leerlingen?

Neem dan contact op met handenur.taspinar@weekendschool.nl van IMC Weekendschool Rotterdam Zuid.