fbpx
020 – 280 17 00 EN

Even voorstellen: onze nieuwe manager van Future for Life

25-03-2015

Per maart 2015 is Valéry Oude Groen begonnen als manager van Future for Life, om van het netwerk van alumni een nog groter succes te maken. Zij stelt zich bij deze aan u voor:

“Mijn naam is Valéry Oude Groen. Sinds maart 2015 ben ik verbonden aan IMC Weekendschool, in het bijzonder als manager voor Future for Life. Mijn jarenlange ervaring als trainer en organisatie-adviseur, bij heel diverse bedrijven en organisaties, zet ik graag in ten gunste van de alumni en leerlingen van de weekendschool. Mensen door leren verder brengen is het thema waar ik voor sta en waar ik met plezier en energie aan werk. Komende tijd werk ik samen met het Future for Life team aan verdere professionalisering van het programma en het aanbod. Heb je vragen of ideeën hierbij? Neem dan vooral contact op met mij of de andere leden van het team: meedenken stellen we zeer op prijs!”

150325 IMC Weekendschool FFL Valery

Future for Life (FFL) is het alumninetwerk van IMC Weekendschool. Wanneer leerlingen na drie jaar hun weekendschooldiploma hebben behaald, krijgen zij toegang tot het netwerk van de weekendschool. Future for Life biedt alumni aanvullende activiteiten om zich verder te ontwikkelen en gemotiveerde keuzes te maken in school, stage en werk. Daarnaast is FFL een platform waar alumni, (gast)docenten en sponsors live en online met elkaar in contact kunnen blijven om zo gezamenlijk het weekendschoolenthousiasme voort te zetten.

Wilt u weten wie er nog meer in het team van Future for Life zitten? Ga dan naar http://futureforlife.nl/nl/over-future-for-life/wie-is-wie/