fbpx
020 – 280 17 00 EN

Even voorstellen: nieuwe stagiaire

05-11-2013

IMC Weekendschool Zuidoost is een stagiaire rijker!

Mijn naam is Lisa Slagt, woonachtend in Amsterdam- Noord. Ik woon nu 3 jaar in Amsterdam. Geboren en getogen in Midden Beemster, dit is een klein dorpje boven Amsterdam. Inderdaad, de Beemsterkaas komt hier vandaan. Ik was altijd al gek op Amsterdam en toen ik de mogelijkheid had om naar deze mooie stad te verhuizen heb ik dat ook direct
gedaan!

Waar houd ik van:
Ik houd van dieren. Ik heb zelf een hamster, Beer 2.0. Een aparte naam, maar dit komt omdat ik eerst een andere hamster heb gehad. Deze heette Beer.

In mijn huis is geen televisie te vinden maar wel een enorme hoeveelheid aan boeken. Dit is dan ook mijn grootste hobby, lezen. Een favoriete schrijver heb ik niet. Maar het merendeel wat van Hollandse bodem komt verslind ik. Ook ben ik erg sportief en hockey, fiets, ren, huppel  en skeeler heel Amsterdam rond. In de winter begint het bij mij te kriebelen en wil ik eigenlijk direct op wintersport gaan. Ik ben een fanatiek skiër en zou het liefste iedere dag op de latten staan. Voor mij is er niets fijner dan de koude wind langs mijn oren te voelen, het geluid van de sneeuw onder mijn ski’s te horen en de vermoeide benen aan het einde van de dag te hebben.

Deze stage loop ik vanwege mijn studie. Ik studeer Culturele en Maatschappelijke Vorming aan de Hogeschool van Amsterdam.

Mocht je nog vragen hebben. Ik loop vanaf nu iedere zondag op IMC Weekendschool Amsterdam Zuidoost rond, bij de 3de jaars. Dus schroom niet om vragen aan me te stellen!