Doneer

Reünie 25+

Ben jij 25+ én oud-leerling van de Amsterdamse IMC Weekendscholen? Heb je zin om te connecten met oude klasgenoten? Schrijf je dan in voor deze reünie via deze pagina.

19 april 2024

Vanaf 19.00

Werkend, Student

Landelijk

Aanmelden voor

14 april 2024

Max. deelnemers

Sabine Legtenberg & Dana Ponsen 0611321696 / 0627882128

Voor wie is dit event bedoeld?

25+ alumni van IMC Weekendschool A'dam Zuidoost, West en Noord.

Wat ga je doen?

We gaan samen een city-game doen door Amsterdam. Want je leert iemand pas echt kennen als je samen een spelletje speelt ;). Daarna hebben we tijd om dit na te bespreken en een drankje te drinken met elkaar. We bespreken met elkaar ook het alumni-netwerk en wat dit voor jou kan betekenen.

Waarom zou je deelnemen?

• Oud-klasgenoten terug te zien
  • Nieuwe alumni van 25+ leren kennen
  • Meer te leren over het alumni-netwerk en wat het voor jou kan betekenen

Schrijf je in via deze aanmeldpagina en stuur de link door naar oud-klasgenoten.

Vragen? Neem contact op!

Sabine Legtenberg & Dana Ponsen 0611321696 / 0627882128

19 april 2024

Vanaf 19.00

Werkend, Student

Landelijk

Aanmelden voor

14 april 2024

Max. deelnemers

Veel gestelde vragen

• Wie mogen er allemaal deelnemen aan activiteiten?

Je mag meedoen aan onze activiteiten als je oud-leerling bent en je diploma hebt behaald.

Krijg ik reiskostenvergoeding als ik naar een activiteit ga?

Via jouw locatie kun je een NS Business Card lenen die je kunt gebruiken om naar de activiteit te reizen. Deze lever je na de terugreis weer in. Lukt het niet om de kaart te lenen? Dan kun je je reiskosten declareren via het declaratieformulier.

Moet ik zelf mijn lunch meenemen voor tijdens de activiteit?

Of jij je eigen lunch mee moet nemen naar een activiteit verschilt per activiteit. Dit wordt van tevoren altijd gecommuniceerd met jou. Als wij de lunch verzorgen, houden we (zoveel mogelijk) rekening met dieetwensen (allergieën, halal, vegetarisch etc.), laat het onze contactpersoon dus vooral weten als jij specifieke dieetwensen hebt.

Mag ik iemand meenemen naar de activiteiten?

Activiteiten zijn in principe alleen bedoeld voor oud-leerlingen. Wil jij graag een keer een vriend(in)/nicht/neef die niet oud-leerling is meenemen naar een activiteit? Vraag van tevoren dan even aan de genoemde contactpersoon of dit mogelijk is.