Doneer

Masterclass

Rondleiding bij Janssen Vaccines

Stap binnen in de wereld van innovatie in de wereld van geneesmiddelen en vaccinaties tijdens een exclusieve rondleiding bij Janssen Vaccines.

13 juni 2024

tot 13 juni 2024

Scholier, Student, Werkend

Landelijk

Janssen Vaccines , Archimedesweg 6, Leiden

Aanmelden voor

10 juni 2024

Max. deelnemers

Candice Lepelblad Programmacoördinator 0652850880 E-mail

Sluit je aan bij ons voor een exclusieve rondleiding door Janssen Vaccines, waar alumni de kans krijgen om de baanbrekende wetenschappelijke ontdekkingen en geavanceerde technologieën achter vaccins te verkennen. Ontmoet toonaangevende experts, krijg een kijkje in het lab en ontdek hoe we samen werken aan een gezondere toekomst.

Tijdens de rondleiding bij Janssen Vaccines krijgen alumni een uniek en diepgaand inzicht in de innovatieve processen en technologieën achter de ontwikkeling van levensreddende vaccins. We beginnen met een inspirerende presentatie, gevolgd door een exclusieve blik achter de schermen in het laboratorium, waar de magie echt gebeurt.

Belangrijke data
13 juni 2024 van 11:00u tot 14:00u.

Locatie
Voor deze bijzondere dag stelt Janssen Vaccines exclusief hun laboratorium voor ons open. Dit is een unieke kans om een kijkje achter de schermen te krijgen bij een toonaangevend instituut. Mis het niet!

Voor wie
Voor gemotiveerde en ambitieuze alumni van 16 jaar en ouder die geïnteresseerd zijn in gezondheid en innovaties.

Disclaimer
Deelname is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Als je je aanmeldt voor deze masterclass, rekenen we op je aanwezigheid.

Vragen? Neem contact op.

Candice Lepelblad Programmacoördinator 0652850880 E-mail

13 juni 2024

tot 13 juni 2024

Scholier, Student, Werkend

Landelijk

Janssen Vaccines , Archimedesweg 6, Leiden

Aanmelden voor

10 juni 2024

Max. deelnemers

Veel gestelde vragen

• Wie mogen er allemaal deelnemen aan activiteiten?

Je mag meedoen aan onze activiteiten als je oud-leerling bent en je diploma hebt behaald.

Krijg ik reiskostenvergoeding als ik naar een activiteit ga?

Via jouw locatie kun je een NS Business Card lenen die je kunt gebruiken om naar de activiteit te reizen. Deze lever je na de terugreis weer in. Lukt het niet om de kaart te lenen? Dan kun je je reiskosten declareren via het declaratieformulier.

Moet ik zelf mijn lunch meenemen voor tijdens de activiteit?

Of jij je eigen lunch mee moet nemen naar een activiteit verschilt per activiteit. Dit wordt van tevoren altijd gecommuniceerd met jou. Als wij de lunch verzorgen, houden we (zoveel mogelijk) rekening met dieetwensen (allergieën, halal, vegetarisch etc.), laat het onze contactpersoon dus vooral weten als jij specifieke dieetwensen hebt.

Mag ik iemand meenemen naar de activiteiten?

Activiteiten zijn in principe alleen bedoeld voor oud-leerlingen. Wil jij graag een keer een vriend(in)/nicht/neef die niet oud-leerling is meenemen naar een activiteit? Vraag van tevoren dan even aan de genoemde contactpersoon of dit mogelijk is.