Doneer

Studentenprogramma 2023-2024

Ben jij een ambitieuze student die meer uit je (studerende) leven wilt halen? Wil jij de ultieme voorbereiding op het werkende leven krijgen? Jouw zelfinzicht vergroten, je oriënteren op de werkwereld én jouw authenticiteit, kwaliteiten en interesses leren inzetten als jouw kracht? Dan is het studentenprogramma echt wat voor jou! Jij ontpopt je tijdens dit programma verder als young potential en leert hoe je met deze ontwikkeling om kunt gaan en dicht bij jezelf blijft: je ontwikkelt een lenige geest!

Alumna tijdens de beëdiging ambassadeurs opleiding

Landelijk

Aanmelden voor

Max. deelnemers

Candice Lepelblad Alumni Coördinator

Voor wie is het event bedoeld?

Voor studenten van alle opleidingsniveaus die: - beschikbaar zijn op de hieronder aangegeven verplichte data - een actieve en nieuwsgierige houding hebben - actief bezig zijn met hun volgende stap voor de toekomst - (meer) bewust (willen) zijn van hun sociaal maatschappelijke rol

Wat gaat de alumnus tijdens het event doen?

Duik in een uitdagend avontuur waarin diverse opdrachten jouw doorzettingsvermogen aanspreken en je sociale en professionele kwaliteiten (verder) ontwikkelen. Als kers op de taart word je gematcht met een mentor voor het leven, iemand die perfect aansluit bij jouw persoonlijke en professionele waarden. Grijp deze unieke kans met beide handen aan en benut de geboden mogelijkheden tot in de verre toekomst. Je staat aan het begin van een waardevolle reis naar groei en succes!

Waarom zou de alumnus aan het event deelnemen?

je ontwikkelt jouw persoonlijke en professionele vaardigheden

je wordt gekoppeld aan een top mentor uit het bedrijfsleven

je kunt je (verbrede) netwerk inzetten om kansen te creëren

je krijgt te gekke workshops aangeboden van gecertificeerde trainers

je ontmoet andere alumni en daarnaast is het ook een mooie en leuke ervaring voor het leven

Extra informatie omtrent het event:

Aanmelden kan tot 29 februari bij Candice Lepelblad. Stuur jouw motivatiebrief en CV naar candice.lepelblad@weekendschool.nl

Candice Lepelblad Alumni Coördinator

Landelijk

Aanmelden voor

Max. deelnemers

Veel gestelde vragen

• Wie mogen er allemaal deelnemen aan activiteiten?

Je mag meedoen aan onze activiteiten als je oud-leerling bent en je diploma hebt behaald.

Krijg ik reiskostenvergoeding als ik naar een activiteit ga?

Via jouw locatie kun je een NS Business Card lenen die je kunt gebruiken om naar de activiteit te reizen. Deze lever je na de terugreis weer in. Lukt het niet om de kaart te lenen? Dan kun je je reiskosten declareren via het declaratieformulier.

Moet ik zelf mijn lunch meenemen voor tijdens de activiteit?

Of jij je eigen lunch mee moet nemen naar een activiteit verschilt per activiteit. Dit wordt van tevoren altijd gecommuniceerd met jou. Als wij de lunch verzorgen, houden we (zoveel mogelijk) rekening met dieetwensen (allergieën, halal, vegetarisch etc.), laat het onze contactpersoon dus vooral weten als jij specifieke dieetwensen hebt.

Mag ik iemand meenemen naar de activiteiten?

Activiteiten zijn in principe alleen bedoeld voor oud-leerlingen. Wil jij graag een keer een vriend(in)/nicht/neef die niet oud-leerling is meenemen naar een activiteit? Vraag van tevoren dan even aan de genoemde contactpersoon of dit mogelijk is.