fbpx
020 – 280 17 00 EN

Fantastische donatie tijdens 10de Nieuwendam Open Golftoernooi

07-11-2019

IMC Weekendschool Noord heeft een prachtige bijdrage van €6.500 ontvangen van de Rotaryclub Amsterdam Nieuwendam. Gisteren organiseerden zij samen met IMC Weekendschool Amsterdam Noord het 10de Nieuwendam Open Golftoernooi, op de Golfbaan Waterland Amsterdam.

Voor de tiende keer organiseerde de Rotaryclub Amsterdam-Nieuwendam dit spannende benefiet-golftoernooi in Noord. Traditiegetrouw wordt er op het golftoernooi altijd op een bijzondere manier gegolft. Na het succes van vorig jaar werd er weer gekozen voor een nachtgolftoernooi met lichtgevende ballen.

Een primeur. Voor het eerst kregen leerlingen van IMC Weekendschool een echte clinic van een professioneel golfer. Samen met (klein)kinderen van de deelnemers aan het toernooi. De kinderen hebben ge-put en leerden een echte afslag te maken op de driving range.
Het werd zo een heerlijke, sportieve (en frisse) middag op de Golfbaan Waterland Amsterdam.

Ruim 14 teams gingen ’s avonds van start met het golftoernooi. Met zo veel teams kan worden gesproken van veel belangstelling. Einde avond werd duidelijk dat er ruim €6.500,- is opgehaald door de deelnemers wat ten goede komt aan de leerlingen van IMC Weekendschool.

Wij bedanken de Rotaryclub Amsterdam Nieuwendam voor de gezamenlijke organisatie van deze prachtige dag.
De bijdrage is mogelijk gemaakt door deelnemers en sponsoren.

Een impressie van de dag;