fbpx
020 – 280 17 00 EN

Feestelijke ondernemersmarkt in TunFun Speelpark op zondag 5 juni!

03-06-2011

3 juni 2011
Leerlingen van IMC Weekendschool Amsterdam-Noord hebben in het kader van het vak Ondernemen bedrijfjes opgericht. Met deze bedrijfjes gaan zij op 5 juni in Tun Fun zelfbedachte producten en diensten aanbieden aan het Tun Fun publiek. Zij hebben van Stichting Day for Change en Rabobank Amsterdam microkrediet gekregen om hun bedrijf te starten.
Met de winst die zij in Tun Fun maken steunen zij ondernemers in Kenia. Zij maken een microkrediet voor de Keniaanse ondernemers mogelijk en dragen zo bij aan de financiering van een vrachtwagen voor een pindakaasproject.

Programma 5 juni 2011                                                           
– Gedurende de hele dag kun je zoals altijd spelen in TunFun.
– Tussen 13.00 en 14.00 openen de kinderen van de weekendschool hun ‘winkels’ en kun je een uur lang genieten van massages, je laten schminken, grabbelen in de grabbelton, waterballonnen gooien, deelnemen aan het sinaasappelspektakel, strafschoppen nemen, touwtrekken, bellen blazen, op de foto met beroemdheden en nog veel meer!

TunFun Speelpark
TunFun is een overdekt speelpark voor kinderen tot 12 jaar in een voormalige autotunnel in hartje Amsterdam. De ruimte, met een totale oppervlakte van ongeveer 4.000 m2, is spannend en indrukwekkend door de vorm en ruimtelijkheid. Het straatbeeld van de oude tunnel is zo veel mogelijk in stand gehouden. Kinderen kunnen hier onder begeleiding hun tijd op sportieve, creatieve en actieve wijze doorbrengen. In TunFun kunnen kinderen doen wat ze het leukst vinden: springen, glijden, voetballen, klimmen, rennen, eten, feest vieren, lachen, rijden, klauteren, kijken en nog veel meer. TunFun is ‘binnen buiten spelen’ in hartje Amsterdam.

IMC Weekendschool
Met de opbrengsten van deze dag steunen TunFun, IMC Weekendschool Amsterdam Noord, Stichting Day for Change en Rabobank Amsterdam samen het microkredietproject ‘GAWU pindakaas project’ in West-Kenia.